BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSA NAROČILA
Expand search form
0

Pravilnik o vračilih

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (e-naslov:), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega artikla. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Splošni pogoji spletne trgovine www.atlaswear.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino www.atlaswear.si (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja Atlas, spletna trgovina, Žiga Pikš s.p., Stražarjeva ulica 33, 1000 Ljubljana, matična številka: 9129421000, davčna številka: 9129421000, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali atlaswear.si).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine atlaswear.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med atlaswear.si in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.